30 Mart 2013 Cumartesi

Eminem ve Lil Wayne olaylarının perde arkası


Selam arkadaşlar bugün herşeyi baştan alıyoruz ve olaya farklı bir boyuttan bakıyoruz. Bildiğiniz gibi İlluminati   
 insanları Şeytan'a tapmaları adına çağrı da bulunup onları zihin oyunları ile kontrolleri altına alıyor. Bu oluşumda bir çok ünlü para ve ün vs. karşılığında onlara bu amaçlarında yardımcı oluyor. Bunlardan bir kaçı ;
 Rihanna, Chris Brown, Will.i.am, Eminem, Lil Wayne, Tarkan gibi birçok ünlü bu oluşumda birlikteler.


                                                 Tarkan ve meşhur simge



                                                 Rihanna piramidin içinde

                                                       

 Chris Brown ve malum işaret



      Will.İ.am ve piramitler



                                   Eminem'in gözü ve kolunda ki dövmeye dikkat

Lil Wayne Şeytan'ı simgeliyor


                                                            


İşte bunlar sadece bir kaçı, son zamanlar da Eminem ve Lil Wayne (İkisi de Rapçi) İlluminati'den ayrılmak istiyorlardı. Eminem kızının geleceğinin karanlık olduğunu anladığını ve bu yolun kötü bir yol olduğunu söylemiştir. Bu neden ile İlluminati'den ayrılmak istediğini belirtmiştir. Lil Wayne ise İlluminatinin karanlık ve kötü yüzünü görmüş ve onlardan kurtulup Tanrı'ya (Kendisi Hristiyan) sığınmamız gerektiğini söylemiştir. Michael Jackson'u öldürmelerinin ardından İlluminati'den ayrılma kararı almıştır.

Önce Eminem'in hikayesini anlatalım.

Eminem kızının geleceğinden endişelenmiş ve ona iyi bir baba olamamasının yanı sıra onu ve diğer çocukları şarkılarıyla zehirlediği için kendisine kızmıştır. Bu neden ile İlluminati'ye karşı adeta savaş açmıştır. Lakin ona daha önceden bütün gücü İlluminati verdiği için İlluminati ondan daha güçlüdür. Eminem artık hayatını zor yaşar ve ölüm tehditleri  alır. Bunu üzerine kısa süreliğine rap yapmaya ara verir. 3 yıl kadar ortadan adeta yok olur. Ama bir gün nedense geri dönmeye karar verir. Artık eskisi kadar popüler olmayan bir Eminem vardı. Önce popülerliğini ve saygınlığını yeniden kazanmalıydı. İlluminati karşıtı konuşmalrıyla insanları yanına çekmeliydi. Bir çok ödül programına katıldı ve milyonların önünde ölüm tehditleri aldı. Bunların en bilineni MTV müzik ödülleriydi. Dünya'nın en çok izlenen ödül törenlerinden birine katılacaktı. Her ne işse adeta İlluminati'nin en güçlü ve en sadık hizmetkarlarından Lady Gaga'ya ödül verecekti ( Bunda bir bit yeniği olmalı ). O günde çılgın kıyafetlerinden birini giyen Lady Gaga burda milyonların gözü önünde Eminem'i İlluminati aracılığıyla tehdit ediyordu. Eminem bu mesaj karşısında çok şaşırmış ve korkmuş gözüküyordu.

Eminem mesajdan dolayı şaşkın.

Ve endişesini, kaygısını bizimle paylaşıyor.

Burada herkese beni tehdit ediyorlar. Mesajını vermek adına endişelenmiş gösteriyor kendini böylece insanlar bir tuhaflık olduğunu anlayıp olayı araştırıp Eminem'in tarafına geçmiş olacaklardı. Eminem'in bu görüntüleri uzun süre konuşuldu. Popülerliğini ve saygınlığını tekrardan kazanan Eminem ''Relapse'' adlı albümünü piyasaya sürdü. Kendi tarzının dışına çıkmaya başlayan şarkıcı şarkılarının bazısında İlluminati'ye karşı koyuyormuş gibi cümleler sarf ediyordu. Bu şarkıların bazı sözleri:

We Made You

Guess who?
You missed me?

Tahmin et kim?
Beni özledin mi?

Burada anlatmak istediği benim İlluminati olduğumu biliyorsun beni özledin mi? 

When you walked through the door, it was clear to me (clear to me)
Youre the one they adore, who they came to see. (who they came to see)
Youre a... rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Playa, who can really blame you? (who can really blame you)
Were the ones who made you


Kapıdan içeri yürüdüğünde, bana açıktı (bana açıktı)
Onların tek sevdiğini görmeye giden kişisin
Sen bir rock yıldızısın (bebeğim)
Herkes seni istiyor (herkes seni istiyor)
Oyuncu,seni kim gerçekten suçlayabilir?
Biz seni tek yapanlarız.


Burada ise İlluminati'nin onu yeniden istediğini anlatıyor onu daha önceden ünlü edenin İlluminati olduğunu vurgulamayı ihmal etmiyor.


Back by popular demand

Now pop a little zantac for antacid if you can
Youre ready to tackle any task that is at hand
How does it feel? Is it fantastic, is it grand?
Well look at all the massive masses in the stands
Shady, man, no, dont massacre the fans


Genel istek üzerine
Eğer yapabilirsen şimdi biraz gazoz zantack ya da anti asit al
Elindeki herhangi bir vazifenin üstesinden gelmek için hazır ol
Nasıl hissediyorsun? Harika mı? Büyük mü?
Tribündeki büyük kitlelerin tümüne bak
Shady,adamım,fanlarını katletme


Burada İlluminati ile konuşuyor. İlluminati ona eski günlerinde ki gibi haplar ve içkiler alıp ona tekrar hizmet etmesini istiyor. Bunun yanında artık hayranları onu görmek için sabırsızlandığını belirtmeyi ihmal emiyor. (Bu arada Shady, Eminem'in takma ismidir bir çok şarkı da kendisine ya Marshall ya da Shady der.)

Daha birçok şarkı var ama konuyu gereksiz yere doldurmanın bir manası yok isteyen sonradan bu şarkıları içeriklerini klibini araştırabilir. Sonunda Eminem bir parça da olsa amacına ulaşır kendi hayranlarını toplar. İlluminati'ye karşı koyma savaşı başlayacağı sırada birçok İlluminati sanatçısıyla düet yapar. Bunların en bilineni Rihanna ile yaptığı ''Love The Way You Lie''dır. Sosyal paylaşım sitelerinde rekorlar kıran bir şarkıdır. Bu şarkı da İlluminati'nin bir diğer sadık hizmetkarı Rihanna ile düet yapmıştır. Bu düet üzerine hayranları ve olayı takip edenler Rihanna yani İlluminati tarafında olanları kendi tarafına çekmek için yapmış derken. Diğer taraf ise Eminem'im savaşı kaybettiğini ve İlluminati'ye hizmetinin artık kaçınılmaz olduğunu söyler. Klipte istenilen sayıda izlenme sayısına ulaşır adeta Dünya'yı sallar. Eminem gayesine ulaşır bu yola çıkarken İlluminati'ye savaş açıyorum diyerek. Bir çok İlluminati karşıtını hem İlluminati'ye çeker hem de popülerliği ve saygınlığını tekrardan kazanır. Herkes bu olanların Eminem'im mecbur kaldığı için yaptığını sanar. Ancak bu sadece İlluminati'nin hem çok güçlü olduğunu belirtmek hem de Eminem'in sağlam bir şekilde geriye dönüşünü sağlamak için kurulan bir senaryodur.



Şimdi ise Lil Wayne'nin hikayesine geçelim:


Lil Wayne ise Tanrı'dan korktuğunu ve bu yapılanların yanlış olduğunu belirtip İlluminati'ye karşı savaş açar. Lil Wayne bir çok rapçi tarafından en iyi rapçi sözüne layık görülmüştür. Hatta Eminem bir röpartajında şöyle demiştir ''  Bana göre yaşayan en iyi rapçi Lil'dir ''. Yani anlayacağınız Lil büyük bir markadır. Açtığı bu savaş yüzünden ölüm tehditleri alır. Bu da yetmezmiş gibi Mart 2010'da ruhsatsız silah taşımaktan ceza evine girer ve 8 ay ceza evinde kalır. Şaka gibi Dünya'ca ünlü bir yıldız silahına ruhsat almıyor ve 8 ay içeride yatıyor sizce de komik değil mi? Her neyse ceza evindeyken önceden kliplerini çektiği şarkıları yayına girer. Hatta prodüktörü ve vaftiz babası Birdman bir açıklamasın da şöyle der. ''10 tane klibi 9 günde çektik çok zordu''. Sanki günler çuvala girmişti. Bu açıklamalar ile olayların bir kurgu halinde geliştiği apaçık ortadaydı. Planlandığı gibi o içerideyken albümü satışa çıktı ve klipleri yayınlandı. Bu ceza evine girmesi nedeniyle satışlarıyla rekorlar kırdı. Hayranları çoğaldı. Olayı araştıran herkes Lil'e bu savaşta yardımcı olabilmek adına yanında bulundu. Sonunda beklenen olmuş Lil içeriden çıkmıştı ama hala istenilen kitleye ulaşılamamıştı. Bunun üzerine bir çok röpartajı ve şarkılarıyla İlluminati'ye karşı olduğunu gösterdi. Bu olaylar da yetmeyince 2012 yılının başında klibini çektiği ''Mirror '' şarkısıyla adeta süper patlamayı yaptı. 9 günde 20 milyonu aşkın kişinin izlediği bu şarkı da apaçık mesajlar veren Lil ben dahil bir çok kişiyi yanına çekmeyi başardı. Savaşın da bu klip büyük rol oynuyordu. İsterseniz şarkının bir kaç resmini ve sözlerini gösterelim.


Gözlerinde ki yazıların anlamı Tanrı'dan kork

İlluminati'nin en çok kullandığı 666 işareti

Tek göz

Burada ise İlluminati'nin ona verdiği mesajları vermeyeceğini belirtiyor

Daha sonrasın da ise İlluminati'ye bağlılığını simgeleyen kırmızı mendili bırakıyor

Mirror

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend
You told me that they can't understand the man I amSo why are we here talkin' to each other again

Duvarda ki aynaya bak, yine burdayız
Yükselişim ve düşüşüm boyunca
Sen benim tek arkadaşım oldun
Onların benim kim olduğumu anlamayacağını söyledin
O zaman neden burada birbirimizle konuşuyoruz yine

Burada İlluminati yani Şeytan ile konuşuyor ona sen benim dostumdun beni yükselttin ve düşürdün kimsenin bu olayda birlikte olduğumuzu söylemiyecektin ama söyledin ve bugün oturup neden aynı vaatleri bana sunuyorsun diyor. Yani herkes bu yolda Şeytan ile birlikte olduğunu anladığını söylüyor.


MJ taught me that.

MJ bana onu öğretti.

Burada MJ Michael Jackson oluyor. MJ eğer bu yolda gidersem bana öleceğimi gösterdi demek istiyor. Kısacası Burada MJ onların yanlışına karşı koyarsam öleceğim bu mesajları vermeye mecbur olduğunu söylüyor.



Tüm bunlar ile İlluminati'ye adeta savaş açtığını ilan ediyor. Bu adamlar İlluminati'nin haberi olmadan tuvalete giremezken böyle bir klibi yayınlayıp 9 günde 20 milyonu aşkın kişi izliyorsa bu işte bir iş vardır. Bu sayede insanları rahatça yanına çeken Lil Wayne daha sonrasında bir çok İlluminati olan kişiyle klipler çekmiş ve İlluminati topluluğunla yoluna devam etmiştir. Bu olaylar sonucunda İlluminati'nin kazancı ne olacaktı olaylar nasıl ve niye gelişti sorusunu sorucak olursak. İlluminati'ye artık hizmet etmiyeceğini gerçekten belirten Eminem'in en yakın arkadaşı DeShaun öldürülünce mesajı anladı. İlluminati'nin güçlü olduğunu kabul etti ve İlluminati ise bu perde arkasını günyüzüne çıkardı. Lil Wayne olayının ise tam olarak perde arkası bilinmemekle birlikte Michael Jackson'un hikayesini Lil Wayne üzerinde göstermek olduğunu sanıyorum çünkü Lil rapin Jackson ise popun kralıydı. Şarkının sözlerinde MJ'nin yolundayım demesi böyle düşünmemi sağladı. İlluminati bunları yaparak Dünya'ya aslında ne kadar kuvvetli bir topluluk olduğunu göstermiş işte olayların perde arkası. Takipte kalın siz bu konuları takip ettikçe ben yazacağım hepinize teşekkürler.

23 yorum:

  1. Arkadaşlar bazı yerler kopyalanıp yapıştırılmış gibi gösterildiğine bakmayın ben bu araştırmayı üçayrı biçimde yaptığım için word'e attım ve tekrar düzenledim çalıntı bilgi yoktur. Sadece şarkı çevrilerini başka siteden aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Peki emienem kesin İlluminati den kurtuldumu bi bilginiz varsa yazın lütfen ya burdan yada Twitter'dan veya instadan insta : umutors21 Twitter : rsumutrs

      Sil
  2. Rapin kralı lil değil eminemdir. ayrıca eminemin açtığı savaş asla bi aldatmaca kandırmaca değildir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madem öyle sence neden hala İlluminati için çalışıyor. Ayrıca bir çok rapçinin kendi ağzıyla Lil Wayne dediği ortada. Ben rap dinlemem ama Lil'de ki tını beni içine çekiyor.

      Sil
    2. arkadaşlar her ne derseniz diyin öncelikle aşırı derecede eminem hayranıyım eminem lil gibi aynı amaçla sözde illuminatiye savaş açtı izlenmeleri yükseltti not afraid klibi ile patlama yaptı ancak yine sözde illu eminemi tehtid ettiği için eminem berzerk klibiyle ''slim shady'i geri getirelim'' diyerek illuminatiye hala bağlı olduğunu açıklamış oldu

      Sil
    3. ffffff üzülüyorum marshal bunu haketmio sırf illuminati yüzünden anonymousa destek veriom

      Sil
  3. Rapin kralı emınemdır.. Ve emınemın Rapin krali lil diyecegını hıc zannetmıyorum. bu noktaya gelebılmek ıcın cok cabaladı EMİNEM !

    YanıtlaSil
  4. Eminem niyemi hala ullimunatide cünkü benim yaptigim kisi arastirmalara göre eminem kizi ile tehdit ediliyor eminemde ullimibatiyi sevmiyor tehdit ile illumunatide

    YanıtlaSil
  5. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Hay beyninizi sikeyim o kadar çok yanlış var ki götünüzden atsanız daha mantıklı şeyler çıkardı ortaya

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  9. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK TAPINA KATILMAK İÇİN ALTIN ​​FIRSATINIZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: + (218) 416-3277

    İş adamı mısınız yoksa kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 600.000 ABD doları maaş alın ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminatisercretorder1960@gmail.com whatssap numarası +1(218)416-3277

    YanıtlaSil
  10. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK TAPINA KATILMAK İÇİN ALTIN ​​FIRSATINIZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: + (218) 416-3277

    İş adamı mısınız yoksa kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 600.000 ABD doları maaş alın ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminatisercretorder1960@gmail.com whatssap numarası +1(218)416-3277

    YanıtlaSil
  11. (Lescort Smith) BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİNİZ.
    İlluminati'nin bir kardeşlik üyesi olmak ister misin
    bu sizi dünyada zengin ve ünlü yapacak ve
    dünyanın her yerindeki insanları kontrol etme gücü
    Sen bir iş adamı mısın, kadın mısın, sanatçı, politik,
    müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, güçlü olmak ister misin
    hayatta, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılın ve
    anlık zengin toplamı. Haftada 2 milyon dolar ve bedava
    ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer
    ILLUMINATI'NİN YENİ ÜYELERİNE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül
    2. 300.000 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House
    4. Hayalinizdeki turiste bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    hedef.
    5. Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6. Dünyadaki tüm Havaalanlarında bir V.I.P uygulaması 7. Toplam
    Yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    üye olarak her ay hesap
    9. Top 5 World ile Bir Ay Rezerve Randevu
    Liderler ve Dünyadaki En İyi 5 Ünlü.
    İlluminati'nin büyük kardeşliğinde bize katılmakla ilgileniyorsanız JOHN WILLIAMS İLE İLETİŞİME GEÇİN veya WhatsApp onu +1(218)416-3277
    veya e-posta: Illuminatisecretorder1960@gmail.com

    Yanıtlayın

    YanıtlaSil
  12. Hayatta başarılı olmak ister misin? Ne tür bir servet istiyorsunuz? Bugün Lucifer, krallığına üyeler getirmemizi emretti. Yoksulluktan bıktınız ve şimdi şöhret, güç ve zenginlik istiyorsunuz. Büyülü güçlerimiz hayal gücünüzün ötesinde. Mali durumunuz, gelecekteki olaylarınız veya sizin için önemli olan şeylerle ilgili olarak sizin adınıza sihir yapabiliriz. gücümüz var ve güç kullanıyoruz. Biz İlluminati'yiz ve kaderin gidişatını değiştirebiliriz. Bize ulaşın ve size yardımcı olalım. Bize ne istediğinizi söyleyin, işe geri dönelim. Sahip olmayı arzuladığınız biri mi yoksa bir şey mi? Servet (Banka hesabınızı büyütmek mi istiyorsunuz? İyi bir hayatın tadını çıkarmak için paraya mı ihtiyacınız var? Çok çalışmaktan ve hiçbir yere varamamaktan bıktınız mı?) Veya mutluluk? en güçlü toplum sizi Illuminati'ye davet ediyor .. iletişim Illuminati inisiyasyonu ana sayfası Bize en önemli arzunuzu gönderin, güçlerimizi sizin lehinize çalıştıralım. İlluminati'ye ne istediğinizi söylediğinizden emin olun! WhatsApp (+1 (931) 994-3522) ile buradan veya e-posta yoluyla iletişime geçin: {justineilluminati@gmail.com}

    YanıtlaSil
  13. Willkommen bei der Illuminaten-Bruderschaft, dem neu rekrutierten Mitglied der Wealth & Fam-Bruderschaft. Wir entschuldigen uns aufrichtig für die Verzögerung, wenn Sie versucht haben, der Bruderschaft beizutreten und wiederholt betrogen wurden, die Leute eine Gebühr verlangen, wir entschuldigen uns dafür, ich gebe jetzt die Möglichkeit, sein Leben und seine gesamte Abstammung zu ändern. Mit Reichtümern erhalten Sie jetzt $ 600.000,00 USD und wöchentlich $ 300.000,00 USD auf Ihr Bankkonto. Ich wiederhole, ich bin die einzige Dame, die der Große Lord Lucifa gesandt hat, um allen jungen Männern und Frauen zu helfen, die bereit sind, der Bruderschaft zu dienen und loyal zu sein. Bitte nur 20 Jahre oder mehr. Die Organisation benötigt keine Menschen- oder Blutopfer. Wenn Sie interessiert sind, senden Sie uns eine WhatsApp-Nachricht über: +13329002499 oder eine E-Mail an greatilluminati0666@gmail.com, damit wir mit dem Beitrittsprozess beginnen können!!!

    YanıtlaSil

  14. Welcome to the Illuminate brotherhood, to newly recruited member of Wealth & Fam fratanity. We sincerely apologize for the delay, if you have been trying to join the brotherhood and have been repeatedly scammed, people ask for a fee, we apologize for that, I am giving the opportunity now to join and change his life and his entire lineage. with riches, get $ 600,000.00USD now and $ 300,000.00USD paid into your Bank account weekly. I repeat, I am the only Lady sent by the Great Lord Lucifa to help all young men and women who are ready to serve and be loyal to the brotherhood. Please, only 20 years or more. The organization does not require human or blood victims. If you are interested, send us a Whatsapp message to us Via: +13329002499, or Email greatilluminati0666@gmail.com so we can begin the joining process!!!

    YanıtlaSil