6 Eylül 2013 Cuma

Mabel Matiz Gerçeği

Son zamanlarda ( 2013 ilk aylarında) ortaya çıkan ve çok büyük bir patlama yaşayan bir sanatçı dikkatimi çekti Mabel Matiz. Evet Mabel Matiz yıllardır müzik yapan fakat bir şarkıyla milyonlarca kez tıklanan bir videoya ve geniş bir haylan kitlesine bu kadar ani şekilde ulaşan biri dikkatimi çekmedi değil. Tabii ki bu konuda ufak bir araştırma yaptım :) zaten ilk dikkatimi çeken şey adı ve soyadı idi takma isimler dikkatimi fazlaca çekti. Mabel adı bir romandan alınmış idi. Romanı okuyamadığım için hakkında bir bilgi veremeyeceğim ama kısa zamanda okuyacağım merak ile başladığım bir işin devamı gelir. Asıl önemli olan soyadı yani Matiz idi. Matiz argo tabir olarak kullanılan sarhoş anlamına gelir. Daha burada bişeylerin olacağı ortada. Neyse şimdi isterseniz somut delillerimize geçip illuminati ile bağdaştırmaya başlayalım burada kliplerinden kareler sunacağım sizlere ilk önce Zor değil klibi ile başlayalım.
                                         
Burada ki işarete bakalım meşhur gözümüz güzelce oraya sembolize edilmiş.

                       
Tabii videonun devamında arada geçen bir çok sembol ve olay olmasına rağmen size biraz daha elle tutulur gözle görülür şeylerle gelmek istedim. Mabel matiz burada tek gözü simgeleyen duruşunu yapıyor.


Diğer olaydan sadece bir kaç saniye sonra hem kişilik bölünmesi hemde piramit ile tekrar mesajını veriyor.


Şarkı boyunca en çok karşımıza çıkan sahnelerden biri bakın bakalım Mabel'in burnun önünde alt alta duran iki simge size neyi andırıyor :) ben yazmayım isterseniz.


Ekranda bir kaç saniye görünüp kaybolan çift kişiliği ve kişilik bölünmesini simgeleyen ufak bir kare. Aslında bulutlarda baphomet tarzı şeyler görüyor gibiyim ama buraya yazınca karşı çıkanlar olur diye sadece baştaki göz ile bulutlara girmemeye çalışçam. O göz yeterli.



Girmeyim dedikçe insanı içeri sokuyorlar. Kırmızı yer gene Ra'nın meşhur gözü turuncu yer ise boynuzları nedeniyle Baphomet'in simgesi olarak kabul edilen geyiğin paylaşımı işleri daha 1 dk. dahi geçmemesine rağmen ne kadar büyük bir işin olduğunu bize anlatıyor.


Ve karşımıza yeniden Baphomet çıkıyor boynuzları ve vücudu ile tam bir baphomet oldğu açıkça ortada. Biliyorum paint ile yaptığım için gülüyor olabilirsiniz ama ne yapıcaksınız artık idare edin :)


Burada karşımıza yeniden tek göz temalı ve aslında artı olarak başka bir şeylerin bize nakledilmek istediğini görüyoruz. Hristiyanlar ile bir dalga geçme söz konusu. Birisinin burada Ra'ya yalvardığını görüyoruz. ve hemen üstünde hac işaretini anımsatan bir simgemiz var her şey açıkça ortada.

Burada ise bize cinselliği vurguluyorlar. Videonun da kapağı olan bu kare ilgi çekici.

Videodan daha fazla kare alarak bu konuyu uzatmanın bir alemi yok.Şimdi ikinci şarkımız olan Aşk Yok Olmaktır'a geçiyorum.


Daha videonun başında çift kişilik ve kişilik bölünmesi görmek pek hoş değil ama yönetmen böyle uygun görmüş ne yapalım :)


Burada yeniden tek göz temamızı görüyoruz belki de klip boyunca en çok göreceğimiz kadının parmğında bu yüzüğün olması ve aralardan bi yerlerden ellerini çıkarıp göstermesi çokta normal değil mesaj alındı ;)


Herşeyi klip başında peşin söylüyorum ileriye yer kalmıyor ama olsun :) Gene klipte en çok gösterilen yerlerden birinde lambada sizde bir şey görmüyor musunuz? Gene meşhur Ra orada.


Gene o ablamız yüzüğü çok güzel yeniden söylemek istedim sadece :)


Burada ise insanlara eşcinselliği çaprıştıran bazı kareler görüyoruz.


Burada ise Mabel'in 666 işareti yaptığını görüyoruz.

Bu videonun incelemesi de bitmiştir. 

Tabii ki karşıt görüşte olanlar olacaktır. Ama bu kadar şeyin tesadüfi olması olanaksızdır bence. Şarkılarını ise tersten dinliyorum bu adamın bazı anladığım yerler var o konuyu buraya eklemek istemedim çünkü tam net sesler değil eğer dinlemek isteyen varsa bana facebook adresimden ulaşıp alabilir. Bu gencinde aslında İlluminati'ye destek verdiğini öğrendik neyse size iyi günler subliminalsiz hayatlar :)