30 Mart 2013 Cumartesi

Türkiye'deki İlluminati Yardımcıları

Türkiye'de İlluminati topluluğunda olanların sayısı aslında sandığımızdan fazladır. İlluminati olanları Trükiye'de anlamak kolaydır. Çünkü işleri çok amatörce yürütüyorlar hiç olmadık yerde mesajı verip olayları kolayca açığa çıkarıyorlar işte aklımda tutabildiğim Türk İlluminati ünlüler.

İşte televizyonun dahi çocuğu ve malum simgemiz

Fotoğrafa enjekte edilmiş sex yazıları ve Hayko'nun tek göz bebeğinin shopla kaybedilmesi

Model grubunun klibindeki Baphomet

Duman grubu ve meşhur simge

Hülya Avşar ve tek göz temamız

Aref ve şeytanı simgeleyen 666

Mustafa Ceceli ve meşhur simge

Hadise tek göz ve kişilik bölünmesi

Murat Boz ve Piramitler

Sagopa Kajmer ve 666

Serdar Ortaç tek göz

Atiye ve meşhur gözümüz

Can Bonomo ve 666 işareti

Sertap Erener ve yanda piramitmizi görüyorsunuz

Tarkan ve işaret
Resimleri yeterli buluyorum lakin diğer isimleri sayacak olursak. Orhan gencebay, Demet Akalın, Şebnem Ferah, Okan Bayülgen, Beyaz, Zeki Alasya, Volkan Konak, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, Cem Yılmaz, Bengü, Göksel, Hepsi grubu, Soner Sarıkabadayı, Sıla, Petek Dinçöz, Selim Gülgören, Tan, Ziynet Sali, Gülşen, Hande Yener, Özgün, Özlem Tekin ve daha niceleri doğal olarak ismini yazmayı unuttuklarımız vardır. Hoşgörün yazmayı unuttuklarım varsa yorumdan yazabilirsiniz. Takipte kalın.





1 yorum:

  1. siz şakirtler bu illuminati işinden uzak durun bence. Öyle isimler öne sürüyorsunuz ki illuminatiyi bilmeyen birisine illuminati inandırıcı gelmiyor sizden öğrenince.


    Duman'ın klibini 1 milyon kere izledim. Fotoğradı bırak aç klibi izle. Göz değil o. Arabanın kafa koyma yerinin plastiği ve yükseltme demiri yansıyor cama. Her çözemediğiniz şeye göz her gördüğünüz göze illuminati derseniz sıçtık biz

    YanıtlaSil